Om Køge Modeljernbane Klub, KMK

Velkommen til Køge Modeljernbane Klub (KMK). Vi holder til på Gymnasievej 10, 4600 Køge, ved siden af Ellemarkskolen.

Klubben har eksisteret siden 2001, da den blev oprettet på resterne af modelbaneklubben "Tagrytteren" fra Slagelse. Den arbejder på at opbygge og drive et modelbaneanlæg med DSB og danske privatbaner som forbillede. Anlægget, der er et toskinne digitalt DCC anlæg, opbygges i epoke III dækkende perioden fra 1950 - 1965.  Det rullende materiel dækker perioden 1945 - 1964.

Vi er 18 medlemmer, som råder over ca. 40 kvadratmeter, til vores modelbane i skala 1:87 HO samt adgang til fælles opholdsrum og køkken sammen med andre klubber. Her foregår masser af klubbens gøremål: Den årlige generalforsamling, julefrokosten, filmaftener, medlemsmøder og ikke mindst det obligatoriske aftensmåltid, et punkt vi sætter stor pris på - det styrker fællesskabet!  Vi råder også over et bibliotek med håndbøger, kataloger og modelbaneblade fra Arilds tid.

KMK søger at udbrede interessen for modeljernbanehobbyen og kendskabet til dansk jernbanehistorie gennem udsendelse af klubbladet "Mosebanen", som udkommer på klubbens hjemmeside. Efter de ugentlige klubmøder, udsendes klubnyt på hjemmesiden. Heri kan du læse meget mere om klubbens liv og gerninger.

Klubbens medlemmer mødes hver tirsdag mellem kl. 16 til 22 til byggeaften, og du skal være velkommen til at kigge ind. 

 

 Opdateret d. 5. oktober 2019 - Made by: Henk Møller Rasmussen, KMK ©