Om Karlemoseparkens Modeljernbane Klub

Velkommen til Karlemoseparkens Modeljernbane Klub (KMK). Vi holder til i Karlemoseparken 87 i kælderen i Ølby ved Køge tæt på motorvejen ved af-/tilkørsel 32. 

Klubben har eksisteret siden 2001, da den blev oprettet på resterne af modelbaneklubben "Tagrytteren" fra Slagelse. Den arbejder på at opbygge og drive et modelbaneanlæg med DSB og danske privatbaner som forbillede. Anlægget, der er et toskinne digitalt DCC anlæg, opbygges i epoke III dækkende perioden fra 1950 - 1960.  Det rullende materiel dækker perioden 1945 - 1964. Læs mere under menuen "Anlægget".

Vi er 18 medlemmer, som råder over 7 sammenhængende kælderrum, 4 "store" og 3 "små" rum eller godt 160 m2, til vores modelbane i skala 1:87 HO og andre klubrelaterede formål. Blandt andet har vi indrettet et af de centrale rum med et langbord med siddeplads til ca. 15 personer. Her foregår masser af klubbens gøremål: Den årlige generalforsamling, julefrokosten, filmaftener, medlemsmøder og ikke mindst det obligatoriske aftensmåltid, et punkt vi sætter stor pris på - det styrker fællesskabet!  Vi råder også over et bibliotek med håndbøger, kataloger og modelbaneblade fra Arilds tid.

KMK søger at udbrede interessen for modeljernbanehobbyen og kendskabet til dansk jernbanehistorie gennem udsendelse af klubbladet "Mosebanen", som udkommer hvert kvartal. Bladet finder du her på hjemmesiden, og heri kan du læse meget mere om klubbens liv og gerninger.

Klubbens medlemmer mødes hver onsdag mellem kl. 16 til 22 til byggeaften, og du skal være velkommen til at kigge ind.
 

 Opdateret d. 12. april 2016 - Made by: Henk Møller Rasmussen, KMK ©